Особливе свято для особливих дітей
21 грудня 2018
Особливе свято для особливих дітей

20 грудня 2018 року майже 150 дітей з особливими потребами, , якими опікуються соціальні служби, благодійні фонди та громадські організації, стали учасниками новорічного дійства на Софійській площі. Уже четвертий рік поспіль зимові святкування для них проводить Київська міська державна адміністрація за підтримки Фонду Олени Пінчук та компанії Кока-Кола Україна.

Свято розпочалося об 11 годині ранку у найчарівнішому місці зимового Києва – у різдвяному містечку на Софійській площі. Діти із захопленням роздивлялися головну ялинку країни, відвідали новорічний ярмарок, поласували солодкими смаколиками, зробили фото на згадку.

Після новорічного містечка діти вирушили до Київського муніципального академічного театру опери і балету, щоб подивитися казкову виставу «Білосніжка та семеро гномів». Проте, у холі театру на дітей чекав ще один сюрприз: їх зустріли Святий Миколай та веселі міми – у них перевтілилися волонтери Київської академії естрадного та циркового мистецтв. Вони стали провідниками дітей у казковий світ театру та вручили їм подарунки від донорів.

Інклюзія дітей з особливими потребами була і залишається одним з пріоритетних напрямків роботи Фонду Олени Пінчук та Фундації Кока-Кола. Найближчим часом різдвяні свята для дітей також пройдуть у центрі послуг для ветеранської спільноти  VeteranHub, а для ВІЛ-позитивних дітей – у центрі міста на Золотих Воротах.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук: +380 44 490 4805, [email protected].

Поділитись
Роздрукувати

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter або цю кнопку

Якщо Ви виявили помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Виділений текст занадто довгий!