Фонд Олени Пінчук запрошує провести день з Елтоном Джоном в Києві
17 травня 2018
Фонд Олени Пінчук запрошує провести день з Елтоном Джоном в Києві

Наприкінці травня всесвітньо відомий виконавець, громадський діяч і засновник благодійного фонду, спрямованого на боротьбу зі СНІДом, сер Елтон Джон на запрошення Фонду Олени Пінчук знову відвідає Україну. В рамках його перебування в Києві Фонд Олени Пінчук за партнерської підтримки Арт-заводу Платформа, Кураж Базару, Всеукраїнської Мережі ЛЖВ та радіо ХIТ FM проведе інформаційну благодійну акцію «День з Елтоном Джоном», метою якої є профілактика і залучення українців до боротьби зі СНІДом в Україні.

В понеділок, 28 травня, в додатковий офіційний вихідний день на Арт-заводі Платформа в Києві пройде спеціальний Кураж Базар, програму якого спільно із партнерами події розробив Фонд Олени Пінчук і гостем якого стане легендарний співак Елтон Джон. Сер Елтон проведе зустріч з українськими борцями зі СНІДом та поспілкується з ВІЛ-позитивними людьми.

Гості заходу зможуть відвідати фотовиставку, що покаже історію 11 років спільної діяльності Фонду Олени Пінчук та СНІД-Фонду Елтона Джона. Знову в Києві буде представлений міжнародний арт-проект, створений одним із найвідоміших сучасних художників Ай Вей Веєм на прохання Елтона Джона.

Вартість вхідного квитка складе 100 грн. А всі зібрані кошти від проданих квитків в цей день будуть спрямовані на реалізацію проекту зі створення інформаційно освітнього центру для молоді в Києві.

Багаторічний партнер Фонду Олени Пінчук – Всеукраїнська Мережа ЛЖВ представить інтерактивну програму, до якої увійде освітній лекторій, квести, лабіринт, тестування на ВІЛ тощо. Відомі українські медійники та активісти читатимуть лекції, зокрема, про толерантність та недискримінацію, про сексуальну просвіту та біологію сексуальності. Всім відвідувачам буде запропоновано пройти онлайн-тестування, що визначає ризик можливого інфікування на ВІЛ. Також протягом дня працюватиме безкоштовний пункт швидкого тестування на ВІЛ.

Радіо Хіт FM з інтерактивної студії вестиме спеціальні репортажі та братиме інтерв’ю у учасників та гостей події в реальному часі із трансляцією по всій території Арт-заводу Платформа. Музична програма ефіру буде повністю присвячена творчості Елтона Джона.

Також спеціальні інтерактивні акції проведе один з найвідоміших у світі бренд презервативів Durex.

Всі оновлення у програмі акції будуть публікуватися на Facebook сторінці Кураж-Базару.

Цей захід стане продовженням комплексної програми та інформаційної кампанії, спрямованої на профілактику і боротьбу зі СНІДом в Україні, яку Фонд Олени Пінчук вже понад 10 років реалізує у партнерстві з Фондом Елтона Джона та іншими організаціями. Напередодні, ввечері 27 травня, на великому екрані головної сцени Кураж Базару буде показаний запис вже легендарного концерту, який співак дав на Майдані Незалежності в Києві у червні 2007 року і на якому він звернувся до всіх українців із закликом «Зупинимо СНІД разом!».

Контакт для преси: Павло Пімінов, директор з комунікації Фонду Олени Пінчук: +380 67 466 8736, [email protected].

#День_з_Елтоном_Джоном
#Елтон_на_Куражі
# Зупинимо_СНІД_разом!

a3_new_1920

«День з Елтоном Джоном» — інформаційна благодійна акція, організована Фондом Олени Пінчук за партнерської підтримки Арт-заводу Платформа, Кураж Базару, Всеукраїнської Мережі ЛЖВ та радіо ХIТ FM, метою якої є профілактика ВІЛ/СНІДу та залучення українців до боротьби зі СНІДом в Україні.

Організатори

СНІД-Фонд Елтона Джона / The Elton John AIDS Foundation (www.ejaf.com) є однією з провідних міжнародних неприбуткових організацій, що безперервно працюють, для підтримки тих, хто постраждав від ВІЛ. За останні 25 років, за допомогою низки ініціатив зі збору коштів фонд зібрав понад 220 млн. фунтів стерлінгів. На кожен зібраний фунт стерлінгів фонд залучив ще 1 фунт від інших донорів та партнерів. Ці кошти використовуються для фінансування програм, які допомагають полегшити долю людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом або є в зоні ризику. Цілі діяльності фонду:  запобігти ВІЛ-інфекції, забезпечити лікування, припинити дискримінацію та сприяти соціальним та політичним змінам.

Фонд Олени Пінчук (www.antiaids.org) заснований у вересні 2003 року. Основними напрямками його роботи є боротьба зі СНІДом і здоровий спосіб життя; менторські та освітні проекти, спрямовані на молодих дівчат і жінок; залучення в Україну найкращого міжнародного досвіду в гуманітарній сфері.

Партнери

Всеукраїнська Мережа людей, що живуть з ВІЛ (network.org.ua) – найбільша пацієнтська організація нашої країни. Її мета – подолання епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні. Мережа працює з пацієнтами та для пацієнтів, представляючи інтереси людей, які живуть з ВІЛ, у 25 регіонах країни.

Арт-завод Платформа (artzavodplatforma.com) — інтелектуальний кампус, найбільший творчий та культурний комплекс в Україні з унікальної екосистемою, у якій поєднується бізнес, мистецтво, освіта, фестивалі, коворкінг та надихаюча атмосфера. Філософія Арт-заводу Платформа — сприяти розкриттю творчого потенціалу людини у всіх сегментах креативної економіки, створюючи середовище для розвитку інновацій та нетворкингу.

Кураж Базар (kurazhbazar.com.ua) — благодійна київська барахолка с найбільшою інклюзивною дитячою зоною, розвагами для всіх, лекторієм, собачими тусовками та фуд-кортом, який зібрав всі улюблені заклади. Проводиться щомісячно на Арт-заводі Платформа.

ХIТ FM (hitfm.ua) — радіостанція №1 в Україні. Понад 10 років утримує лідерство на українському ринку радіо та має одну з найбільший мереж — понад 100 міст мовлення. 4 мільйони слухачів щотижня налаштовуються на ХIТ FM. В ефірі звучать топові хіти західних та українських поп-виконавців.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук: +380 67 466 8736, [email protected].
Поділитись
Роздрукувати

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter або цю кнопку

Якщо Ви виявили помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Виділений текст занадто довгий!