Фонд Олени Пінчук розпочинає співпрацю з Жіночим ветеранським рухом
24 жовтня 2022
Фонд Олени Пінчук розпочинає співпрацю з Жіночим ветеранським рухом

Фонд Олени Пінчук передасть Жіночому ветеранському руху 500 наборів для жінок, що знаходяться на передових позиціях та захищають країну. Серед них і артилеристки, і механіки-водійки, і снайперки, і штурмовички, і медики. Це жінки бойових та не бойових посад, різних звань і досвіду, але їх об’єднує одне – професіоналізм, який не має статі.

Щоб підтримати захисниць, які перебувають на передових позиціях, Фонд Олени Пінчук на постійній партнерській основі відповідає на запити Жіночого ветеранського руху. Серед жінок-військових і артилеристки, і механіки-водійки, і снайперки, і штурмовички, і медики. Це жінки бойових і небойових посад, з різними званнями та досвідом, але їх об’єднує одне – професіоналізм, який не має статі.

Щоб зробити перебування захисниць на фронті більш комфортним, Фонд Олени Пінчук відповів на запит щодо придбання наборів, які містять базовий комплект медикаментів, індивідуальні предмети побуту, кілька засобів догляду за обличчям і предмети гігієни. З жовтня 2022 року Жіночому ветеранському руху передали вже тисячу таких наборів для жінок, які перебувають на лінії фронту та захищають країну.

Крім того, в травні цього року Фонд закупив і передав 50 комплектів літньої жіночої форми та білизни для наших захисниць через партнерів – ГО «Жіночий ветеранський рух». Якісну жіночу уніформу разом із тактичною спідньою білизною за програмою «Донат на військову форму за собівартістю» відшили ArmWomenNow.

«Наші дівчата на фронті відважні і незламні, нарівні з чоловіками вони захищають нашу батьківщину. І їхнім подвигом захоплюється весь світ. Підтримка жінок завжди була пріоритетом у роботі Фонду. Тому для нашої команди такою важливою є співпраця з Жіночим ветеранським рухом, щоб напряму допомагати жінкам на фронті», – наголосила Олена Пінчук.

Запити військовослужбовиць Фонд отримує безпосередньо від Жіночого ветеранського руху, який системно займається правами жінок у війську та після служби.

Для посилення інформаційної підтримки жінок-військових Фонд Олени Пінчук спільно з Жіночим ветеранським рухом реалізовує медіапроєкт «Жінки на війні» у виданні NV.ua.

Поділитись
Роздрукувати

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter або цю кнопку

Якщо Ви виявили помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Виділений текст занадто довгий!