VAC-терапія у Київські лікарні
25 березня 2022
VAC-терапія у Київські лікарні

Фонд Олени Пінчук закупив дороговартісні апарати VAC-терапії для лікування важких уражень тіл

Апарати VAC вже доправили до 17 клінічної лікарні міста Києва у відділення політравми. Такі апарати активно використовували у цій лікарні ще під час Революції Гідності, а тепер вони є просто необхідними під час повномасштабної війни, щоб допомагати пораненим якнайшвидше одужати.

VAC-апарат швидко очищає тканину рани на різних ділянках тіла і пришвидшує загоєння рани за допомогою вакуумної системи, губки і герметичної плівки. Хворим не потрібно щодня чи кілька разів на день змінювати пов’язку, бо при VAC-терапії одна пов’язка служить декілька днів. Вона гігієнічна, без неприємного запаху, а її прозорість дозволяє хірургові контролювати стан рани, не заподіюючи при цьому пацієнту незручностей і болю.

Вакуумна терапія (VAC-терапія) — одна з новітніх методик лікування ран. Заснована вона на позитивному впливі на загоєння поверхні рани завдяки негативному тиску, який збільшує кровотік в області рани, знижує набряклість і її розмір, створює ефект дренування, що в підсумку допомагає швидкому загоєнню, економить час і знижує вартість самого лікування.

Поділитись
Роздрукувати

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter або цю кнопку

Якщо Ви виявили помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Виділений текст занадто довгий!