У Міжнародний день презерватива у київському ЦУМі Фонд «АНТИСНІД» і nuBEKh презентують fashion комплект для безпечного сексу
10 лютого 2017
У Міжнародний день презерватива у київському ЦУМі Фонд «АНТИСНІД» і nuBEKh презентують fashion комплект для безпечного сексу

13 лютого, у Міжнародний день презерватива на другому поверсі оновленого ЦУМу Фонд Олени Пінчук «АНТСНІД» і nuBEKh (дизайнер Маша Бєх) у рамках проекту One Night Stand презентують спеціальний fashion комплект для безпечного сексу «на одну ніч» – safe kit, розрахований для тих, хто не боїться нових сексуальних вражень і в кого немає постійного сексуального партнера. Креативний сет вийде лімітованою серією в 50 штук. У понеділок цей проект буде представлений партнерам фонду та журналістам. Але вже завтра, в суботу, і до 14 лютого комплект One Night Stand можна придати у спеціальному корнері в ЦУМі, а також на сайті проекту Fashion AID. Усі кошти, залучені завдяки акції One Night Stand, будуть спрямовані на розширення проекту «Мобільні клініки для ВІЛ-позитивних дітей».

Проект підтримали сайт L’Officiel і відомі українці, які сфотографувалися в одязі One Night Stand і написали для L’Officiel блоги про секс на одну ніч, який стався в їх житті – художниця Марія Куликовська, телеведучий та медіаменеджер Андрій Шабанов, бізнесмен Гарік Корогодський, дизайнер Маша Бєх, продюсер Надія Пожарська. Партнерами проекту стали Альянс громадського здоров’я та бренд презервативів Durex®.

У комплект для безпечного сексу входять дизайнерська сумка з принтом YOUR SAFE One Night Stand, сірий/чорний халат і біла футболка з надписом BEFORE SEX і AFTER SEX, дві зубні щітки, модні презервативи Durex® Dual Extase, а також два тести на ВІЛ, які можна самостійно пройти в побутових умовах. Кожна річ у комплекті має своє призначення. Стильний халат створить романтичний настрій перед сексом, а футболка підкреслить інтимність атмосфери після. Тести на ВІЛ перед сексом дозволять партнерам відчути довіру один до одного, а використання презервативів під час сексу її закріпить. Зубна щітка – нею просто чистять зуби. Комплект One Night Stand дасть приємне відчуття комфорту і безпеки перед, під час і після сексуального контакту з непостійним партнером.

Будь-який відвідувач магазину може відчути себе щасливим володарем комплекту One Night Stand – для цього в ЦУМі обладнали спеціальну фотозону, в якій встановлений повнорозмірний макет величезного ліжка. Влаштувавшись на ньому можна зробити інтимне фото як нагадування про те, чому важливо захищати себе під час сексу з непостійним партнером.

Інноваційні презервативи Durex® Dual Extase, які отримають власники комплекту One Night Stand, були представлені в Україні наприкінці 2016 рокую Ці рельєфні презервативи з анестетиком створені спеціально для одночасного оргазму. Ребра і точки з зовнішнього боку прискорюють ЇЇ, а анестетик усередині презерватива – уповільнює ЙОГО.

Також у комплекті є два швидких тести на ВІЛ для самостійного використання, надані партнером Фонду «АНТИСНІД» – Альянсом громадського здоров’я. Цей тест, який можна пройти вдома, швидко набуває популярності у нашій країні. Тестування можна швидко і безпечно зробити без сторонньої допомоги за краплею крові з пальця. В Україні такі тести були представлені для самотестування 1 грудня 2016 року, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Сьогодні самостійне тестування на ВІЛ рекомендовано Всесвітньою організацією охорони здоров’я, а швидкі тести на ВІЛ доступні в роздрібному продажі. Для допомоги у проведенні самостійного тестування і коректної оцінки результатів тесту можна користуватися інструкцією, яка розміщена на сайті Альянсу, спеціальною брошурою про техніку самотестування і навчальним відео.

Бренд nuBEKh був заснований у 2012 році і з тих пір він став популярним серед інсайдерів креативної індустрії в Японії, США, Канаді та Італії. Концепція бренда: лаконічні трикотажні речі зроблені з якісних матеріалів із вирізаною лейбою на спині, щоб підкреслити, що сама людина і є брендом. Філософія nuBEKh заснована на тому, що людське життя – це безперечна цінність. Саме тому і з’явився проект One Night Stand. Маша вже співпрацювала з Фондом «АНТИСНІД» і проектом Fashion AID. У 2010 році разом з іншими відомими українськими дизайнерами і художниками – Іллею Чичканом, Ксю Марченко, Світланою Бєвзой – спеціально для проекту Fashion AID вона створила авторські футболки, які були виставлені в PinchukArtCentre, для того щоб зібрати кошти на благодійну допомогу ВІЛ-позитивним дітям.

ЦУМ – перший універмаг України, який знаходиться в центрі Києва на вулиці Хрещатик. Він почав працювати в 1939 році. Він пережив декілька перебудов, востаннє був реконструйований і знову відкритий у 2016 році. Торговий простір нового ЦУМу облаштували за принципом класичного універмагу. Кожен поверх ЦУМу відведений під одну або декілька категорій товару. На площі 45 тисяч квадратних метрів представлені колекції понад 900 світових і українських брендів. На території ЦУМу регулярно відбуваються мистецькі виставки, соціальні та культурні акції.

Альянс громадського здоров’я – провідна українська громадська організація, співвиконавець Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та реципієнт Глобального фонду по боротьбі зі СНІДом, туберкульозом та малярією. Хоча основна діяльність Альянсу спрямована на профілактику ВІЛ серед груп найбільшого ризику, значна увага приділяється роботі серед загального населення, особливо молоді.

Мобільні клініки для ВІЛ-позитивних дітей працюють в Україні вже більше 8 років. Лікарі та соціальні працівники з великих міст регулярно відправляють медикаменти та антиретровірусну терапію у віддалені регіони України, які найбільше постраждали від епідемії ВІЛ/СНІДу. Кожна мобільна клініка обладнана портативними приладами та витратними матеріалами, необхідними для проведення первинної діагностики, забору крові, надання медичної допомоги. Крім того, команди лікарів проводять профілактичну роботу з ВІЛ-позитивними вагітними, навчають лікарів кабінетів довіри алгоритмам роботи з виявлення та супроводу пацієнтів з ВІЛ-позитивним статусом.

Цей проект відкриває доступ до якісної медичної допомоги малозабезпеченим сім'ям, допомагає налагоджувати комунікацію лікарів зі столиці та обласних центрів з регіональними лікарнями та спеціалістами. Всього проект охопив 5,5 тисячі дітей, народжених від ВІЛ-позитивних мам, – понад 70 відсотків українських дітей, яких торкнулася епідемія ВІЛ/СНІДу, потребують постійної уваги медиків.

Мобільні клініки були придбані та обладнані на кошти, зібрані під час благодійного аукціону, який організував Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД». 29 листопада 2008 року на ньому було зібрано 580 тисяч доларів для цього проекту.

Fashion AID – соціальний бренд, створений Фондом Олени Пінчук «АНТИСНІД», який представляє стильні футболки з авторськими принтами на тему безпечного сексу. Це перший в Україні благодійний інтернет-магазин, який дає можливість будь-якій людині зробити свій внесок у допомогу ВІЛ-позитивним дітям і боротьбу з епідемією ВІЛ/СНІДу в Україні. На зібрані кошти Фонд «АНТИСНІД» купує медикаменти, дитяче харчування і засоби гігієни для ВІЛ-позитивних дітей і спеціалізованих медичних закладів, у яких вони виховуються і проходять лікування.

Дізнатися більше про проект та замовити футболки можна на сайті fashion-aid.in.ua.

Офіційна сторінка у Facebook: www.facebook.com/FashionAidUkr.

Офіційна сторінка в Instagram: #Fashionaidukr.

За детально інформацією, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД»: +380 44 490 4805, [email protected].

Поділитись
Роздрукувати

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter або цю кнопку

Якщо Ви виявили помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Виділений текст занадто довгий!