Мобільні клініки в Одесі
04 червня 2021

Фонд Олени Пінчук спільно з онлайн-сервісом виклику авто Uklon запустили «Мобільну клініку для ВІЛ-позитивних дітей» тепер ще й в Одеській області

Це перша в Україні соціальна колаборація, коли онлайн-сервіс авто використовують замість коштовних інвестицій з придбання та утримання автівок. Головна мета роботи мобільних клінік – бути ближче до дітей зі статусом ВІЛ, що потребують уваги лікарів та соціальних працівників.
Восени минулого року Фонд Олени Пінчук спільно з Uklon запустили мобільну клініку у Львові. За цей час бригада медиків здійснила 8 виїздів і надала медичні послуги 27 дітям.
Мобільна клініка Одеси вже встигла зробити 3 виїзди і надала медичні послуги 67 дітям. А вже у червні на автівках Uklon їздитимуть у «Мобільною клінікою» ще і медики Запоріжжя.
За 11 років роботи мобільні клініки проїхали сотні тисяч кілометрів по всій Україні. За умови активної експлуатації технічний стан автомобілів значно погіршився та постійно потребує фінансових вкладень. Колаборація з UKLON дозволить не думати про ремонт автівок, бо в якості «Мобільних клінік» будуть використовуватися авто сервісу UKLON, а залучені кошти будуть спрямовані безпосередньо для виявлення нових випадків інфікування ВІЛ, надання медичної допомоги та соціальної підтримки дітям, яких торкнулась епідемія СНІДу.
Поділитись
Роздрукувати

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter або цю кнопку

Якщо Ви виявили помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Виділений текст занадто довгий!